#primapostare #yango #yangoromania

Am citit de mai bine de cateva saptamani despre intrarea pe piata de #ridesharing a unui nou jucator #yango cu origini rusesti. Iar acum cateva zile mi-am facut cont dar serviciul aparea indisponibil in #Bucuresti. Ieri #tzaca #paca s-au lansat oficial si #aplicatiayango a devenit functionala pentru #bucuresteni.

Multi #bloggeri care in general o #sugpebani au inceput sa arunce cu pietre in serviciu pe motive diverse, insa cel principal este legat de faptul ca #yango este un serviciu oferit de catre #yandex care la randul lui este un #brand rusesc. Bine acum fie vorba intre noi, la ce foame au unii, daca primeau niste vouchere sa se plimbe, cu siguranta ii pupau putin in fund…

#Eu #personal ma bucur ca a aparut o noua firma de #ridehailing, cum m-as mai bucura sa mai apara altele si chiar sa-si dezvolte propria #flota de #masinielectrici. Imi place sa cred ca avem nevoie sa ne vedem fiecare de bucatica lui si sa nu fim carcotasi. Traim vremuri in care #economia este in miscare, companiile se misca si se dezvolta pe teritorii care permit acest lucru.

#neauzim cu #bune si cu #rele pana la urmatoarea #cugetare.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *